Annons:
Etikettmassmedia
Läst 6092 ggr
Ikajo
9/23/13, 7:13 PM

Queer As Folk

Den började som en två säsonger lång serie i Storbritannien. Sedan gjorde USA en egen version som löpte hela fem säsonger. Det skulle vara en nischad serie för en nischad publik tog sig faktiskt till massorna och har blivit något av en kult.

Så vad är det jag pratar om? Serien hette i båda länderna Queer As Folk och handlar om män och kvinnor inom gaykulturen. Inom serien behandlar man allt från diskriminering till hatbrott medan man följer seriens persongalleri.

Det som gjort serien speciell är det faktum att den innehåller samkönade sexscener på ett sätt som man sällan ser på vare sig film eller TV. Från början var syftet att serien skulle tilltala just HBT-personer men det visade sig att serien skulle komma att tilltala en stor publik av heterosexuella kvinnor vilket flyttade fram serien på TV-himlen.

Serien är nu omkring tio år gammal men vinner fortfarande ny publik bland de yngre generationerna.

Nedanför finns trailern för första säsongen.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Annons:
redheadgeorgeous
9/24/13, 6:31 PM
#1

Jag har börjat se den ena av dom två gånger, men det blir alltid att jag slutar titta på den. Ska jag ge den en sista chans eller vad tycker ni andra?

Hannah

http://bokstavsmama.blogspot.com/

ChristineL
9/25/13, 12:48 PM
#2

Jag såg den brittiska versionen när den gick på tv för massa år sedan, vill minnas att jag älskade den!

Ikajo
9/26/13, 6:12 PM
#3

#2 Jag rekommenderar den amerikanska versionen, de börjar lika men de skiljer sig ganska snabbt åt. Mitt enda problem med serien är att kameran är skakig och snurrar en himla massa ibland. Jag kunde bli lite sjösjuk.

//Sofia - Sajtvärd på Feminism iFokus
Officiell titel: Professionell Skrivare
Du kan läsa text skriven av mig här

Sukram
8/9/14, 11:33 PM
#4

Älskar den engelska versionen! Den amerikanska var bra i början men blev ganska seg på slutet då man dragit ut på serien för långt.

Upp till toppen
Annons: