Media

Program om mansrollen

2018-11-13 09:24 #0 av: Tant Grön

I kväll kl. 20.00 i TV 2 kommer ett program som handlar om mansrollen. Tror det kan bli intressant att se. 

Anmäl
2018-11-13 09:25 #1 av: Wonnalesan

Ja, men det är väl mycket efterdyningar efter metoo?

Jag gör mig inga förhoppningar som kvinna...Mvh/WLBlomma

Anmäl
2018-11-13 10:52 #2 av: mostermimma

Atilla Yoldas artikelserie om machokultur på Expressen är definitivt värd att läsa och dela.

Här är en länk.

Anmäl
2018-11-13 11:37 #3 av: Wonnalesan

Ja nog har män sina problem att brottas med. De är mycket mer rädda än kvinnor. Därav allt våld , krig, mm. Jag har tre vuxna söner och vi pratar ibland om mansrollen, jag gillar de män de blivit. En var elitsoldat, fick tre flickor, han tillbringar sin fritid i stallet. De kan visa känslor alla tre, är väldigt fina pappor. I tonåren var det ett slit med påverkan och i idrotten var det hårda tag och som de sade en trist jargong i omklädningsrummen.

De kände det var fel även då, men drogs med. Mycket skryt om erövringar och fula ord om tjejer. Men idag som vuxna tar de avstånd från allt detta. I relationerna blir de ganska ensamma då de krisar, de vill inte prata om problemen och deras vänner vill inte heller lyssna, så deras vänskap kanske är ytligare än kvinnors? Ja man får kämpa med sina grabbar då man ser att de har fel attityder....Mvh/WLBlomma

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.